ارتودنسی

متخصص ارتودنسی در کرج

ارتودنسی

متخصص ارتودنسی در کرج

۱۴ مطلب در شهریور ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

زمان مناسب ارتودنسی 

معمولا سن مناسب برای ارتودنسی برای دخترها ۹سالگی و برای پسرها اوایل ۱۱سالگی می باشد. اما براساس توصیه انجمن دندان پزشکان آمریکا (ADA)  بهترین سن برای شروع معالجه و رسیدگی به بیماری های دهان و دندان قبل از رشد دندان های شیری یعنی قبل از سن ۷ سالگی است. با اقدام به معالجه و درمان مشکلات دهان و دندان در سنین کم در کودکان، از عوارض این ناهنجاری ها در بزرگسالی جلوگیری می شود بنابراین بهترین سن برای ارتودنسی پیشگیرانه،  طبق نظر متخصصان، سنین زیر ۷ سال می باشد.

 

ارتودونسی پیشگیرانه در کرج

عوامل بروز و تشخیص ناهنجاری های دهان و دندان در سنین کم

دندان شیری در کودکان ، معمولا به راحتی نمی افتد و این باعث می شود دندان جدید در محل نامناسبی رشد کند و این موجب فشار به دهان و دندان در کودکان بشود. با مشورت با متخصص ارتودنسی پیشگیرانه ، دکتر الناز نجفی،  در سنین زیر ۷ سال می توان از بروز این ناهنجاری جلوگیری کرد.
کودکانی که در سنین کم عادت به مکیدن انگشتان دست خود دارند، این عادت نادرست باعث بروز ناهنجاری ها و مشکلات دهان و دندان،  و حتی سبب جلوزدن دندان های فک بالایی بشود. بنابراین  قبل از بروز چنین مشکلاتی می توان با نظر متخصص ارتودنسی پیشگیرانه  و با ابزار به روز دندان پزشکی،  باعث ترک این عادت نادرست در کودکان و جلوگیری از بروز مشکلات آینده  شد.
زمانی که کودک هنگام جویدن غذا، صحبت کردن یا نفس کشیدن مشکل دارد و معمولا از طریق دهان نفس می کشد. دندان های خود را به طور مداوم به همدیگر می ساید و صدای آن شنیده می شود واز نظر ظاهری نامرتب بودن دندان ها کاملا پیدا باشد.همه ی این موارد می تواند نشان دهنده نیاز کودک به ارتودنسی باشد. بنابراین قبل از شروع هر کدام از این مشکلات و قبل از سن ۷ سالگی با ارتودنسی پیشگیرانه می توان از بروز آن ها جلوگیری کرد.

مزایای ارتودنسی  پیشگیرانه در کودکان

ارتودنسی پیشگیرانه قبل از سن ۷ سالگی می تواند باعث رشد مرتب دندان ها شود و در آینده، از حالت گرفتن غیر طبیعی صورت و به خصوص فک، جلوگیری کند. و در آینده با رشد بقیه دندان ها، نیاز کودک به کشیدن دندان یا جراحی فک و مشکلاتی مانند این کاملا از بین می رود.
اگر به زیبایی و سلامت دهان و دندان کودک دلبند خود علاقه دارید می توانید با مراجعه به کلینیک تخصصی ارتودنسی دکتر الناز نجفی متخصص ارتودنسی و ناهنجاری های فک و صورت، زیبایی و سلامت دهان و دندان کودک خود را تضمین کنید.

متخصص ارتودنسی در کرج

درمان های اورژانسی در ارتودنسی

  • الناز نجفی
  • ۰
  • ۰

ارتودنسی کودکان کرج

بهترین نوع ارتودنسی کودکان در کلینیک دندان پزشکی در کرج زیر نظر دکتر الناز نجفی، دارای مهارت بالا در درمان بیماری های دهان و دندان و انواع ارتودنسی مناسب برای کودکان دلبند شما، می باشد.
لطفا جهت دریافت اطلاعات و گرفتن نوبت با شماره تلفن های درج شده در سایت دکتر الناز نجفی متخصص ارتودنسی در کرج تماس حاصل فرمایید.
ارتودنسی به شاخه ای از علم دندان پزشکی گفته می شود که به درمان مشکلات دهان و دندان، به خصوص مواردی مانند جا به جایی  و نامرتب بودن دندان ها و فک ها می پردازد، به طوری که وقتی از رو به رو به در آینه به دندان ها نگاه می کنیم، متوجه نبودن آن ها در جای مناسب خود می شویم. رسیدگی به دندان های کودکان به خصوص قبل از سنین رشد دندان های شیری اهمیت بسیاری دارد ولی در سنین ۶ الی ۸ سالگی، نیز با درمان و ارتودنسی به موقع، می توان به زیبا سازی و سلامت دندان ها کمک بسیاری کرد.
 

ارتودنسی کودکان

توجه به زیبایی و سلامت دندان ها در کودکان از موارد مهمی است که والدین به آن توجه بسیاری دارند و داشتن اطلاعات در این مورد می تواند برای والدین اهمیت زیادی داشته باشد. ارتودنسی کودکان به مجموعه اموری اطلاق می شود که می توان در سنین مناسب رشد دندان ها برای درمان و پیشگیری از مشکلاتی که ممکن است در آینده برای کودکان به وجود بیاید، بپردازد.

مواردی که نشان می دهند کودک به ارتودنسی نیاز دارد.

در صورتی که بین اکثر دندان ها فاصله ی قابل مشاهده ای وجود داشته باشند.
کودک به جای تنفس راحت با بینی، با دهان و بسیار سخت نفس می کشد.
در هنگام صحبت کردن یا غذا خوردن، مشکل دارد.
در انجام اموری مانند غذا خوردن متوجه تراز نبودن و نامرتب بودن فک های کودک شویم.
دندان های شیری کودک خیلی زود یا خیلی دیر رشد کنند یا بیفتند.
داشتن عادت ناپسند مکیدن انگشت در کودکان 
متوجه نامرتب بودن دندان های دائمی در دهان کودک شویم.
یکی از فک ها به طور غیر طبیعی زیاد جلو یا عقب باشد.
کودک در هنگام بستن دهان و روی هم گذاشتن دندان، نتواند به خوبی دندان های فک بالا و فک پایین را روی هم بگذارد.

ارتودنسی دندان خرگوشی

هزینه ارتودنسی با بیمه

  • الناز نجفی
  • ۰
  • ۰

مراحل ارتودنسی

مراحل ارتودنسی 

مراحل ارتودنسی دندان ها به وسیله متخصص به قرار زیر است.
در مرحله اول متخصص ارتودنسی با بررسی دقیق سوابق بیمار . معاینه کامل دندان ها به تشخیص مشکل پرداخته و با توجه به مسائل گفته شده، روش و شیوه ای مناسب و همچنین زمان مناسب را برای درمان مشکلات دهان و دندان بیمار پیشنهاد می دهد.
در مرحله بعد با توجه به تشخیص ، عکس های رادیوگرافی توسط متخصص گرفته می شود که این نوع عکس ها شامل دو دسته ی، رادیوگرافی سفالومتری که برای گرفتن عکس کامل از فک ها و استخوان های صورت است
و رادیوگرافی opg دندان که یک اسکن دوبعدی به وسیله ی اشعه ایکس از ردیف دندان ها به طور کامل می باشد.
در مرحله بعد، در بعضی مواقع نیاز به کشیدن یک یا دو دندان در ردیف دندان ها تشخیص داده می شود. معمولا این دندان ها با فشار به دندان های دیگر، باعث نامرتبی آن ها می شوند.
در مرحله بعد، متخصص به قالب گیری دندان ها می پردازد و با توجه به سن و نیاز بیمار، بهترین نوع ارتودنسی یا درمان را پیشنهاد می دهد.
در مرحله بعد، با توجه به درخواست بیمار یا تشخیص متخصص نوع ارتودنسی ثابت یا متحرک برای درمان مشخص می شود.
ارتودنسی نامرئی ممکن است فقط ۲۰ الی ۳۰ دقیقه وقت بگیرد ولی انواع دیگر ارتودنسی می توانند زمان بیشتری را برای نصب در دهان بیمار به خود اختصاص دهند.
تمیزکردن دندان ها با نوعی خاصی از خمیردندان بدون طعم و یا پاک کردن سطح دندان ها از مواد اضافی به وسیله ی نوعی ژل مخصوص، از جمله کار هایی است که در این مرحله انجام می گیرد. این مرحله شامل اضافه کردن براکت ها بر روی دندان ها می شود.
در مرحله بعد، سیم ها را بر روی دندان ها قرار می دهند، سپس متخصص به بررسی دقیق فشار وارد شده به دندان ها به اصلاحات مخصوص به ارتودنسی انجام شده می پردازد.
در مرحله آخر پزشک متخصص نوبت هایی را در طول دوره درمان، برای معاینه بیمار مشخص می کند که نباید بین آن ها فاصله زیادی باشد.
دوره درمان ممکن است برای بیمار چند ماه طول بکشد، که پس از پایان یافتن آن، دستگاه ارتودنسی به وسیله پزشک از دهان فرد خارج می شود.

متخصص ارتودنسی در کرج

تخصص ارتودنسی چیست

  • الناز نجفی
  • ۰
  • ۰

انواع ناهنجاری اورجت

اورجت ترکیبی

در این نوع، عامل اصلی ایجاد ناهنجاری اورجت، به دلیل به هم ریختگی دندان ها و فک می باشد، به همین علت به آن اورجت ترکیبی گفته می شود. 

اورجت دندانی 

در این نوع، فک در جای مناسب خود قرار گرفته و مشکلی ندارد ولی دندان ها به دلیل فشار و ازدحام به سمت جلوی دهان کشیده شده اند، که به آن اورجت دندانی می گویند.

اورجت اسکلتی

گاهی علت به وجود آمدن ناهنجاری اورجت، می تواند شکل قرار گیری فک پایین باشد. معمولا در این ناهنجاری فک بالا دارای اشکال است ولی در این نوع، فک پایین بیش از حد و غیر طبیعی به سمت عقب کشیده شده است که باعث به وجود آمدن اورجت اسکلتی می باشد.

علت های به وجود آمدن ناهنجاری اورجت

 عادت های ناپسندی که فرد در کودکی داشته است، مانند مکیدن انگشت شست یا پستانک 
وراثت یکی از مهم ترین عوامل در بروز این ناهنجاری می باشد. اگر کودک یا نوجوان در خانواده خود فردی را با این ناهنجاری داشته باشد، ممکن است این ناهنجاری به او به ارث برسد.
در صورتی که فرد دارای مشکلات استخوانی در فک یا فک ها، مانند عقب یا جلو زدگی بیش از حد فک ها  باشد.
ضربه بر اثر حوادثی مانند تصادف، می تواند باعث ایجاد انواع انحرافات در فک و بروز ناهنجاری اورجت بشود.
نداشتن تناسب مناسب بین دندان ها و فک ها، مثلا اگر دندان ها بیش از حد بزرگ یا فک بیش از اندازه کوچک باشد، از عوامل مهم بروز این نوع ناهنجاری می باشد.

درمان ارتودنسی اورجت

این نوع درمان معمولا محدودیت سنی ندارد، در صورتی که ناهنجاری فقط در مورد دندان ها باشد، ارتودنسی به تنهایی برای درمان کافی می باشد ولی اگر این ناهنجاری شامل فک ها هم بشود، پس از کامل شدن مراحل درمان ارتودنسی اورجت، که معمولا یک و نیم  الی ۲ سال می باشد، متخصص ارتودنسی، بیمار را برای درمان و جراحی فک به یک جراح مناسب معرفی می کند. اگر فرد در سنین زیر سن بلوغ باشد، درمان مشکلات فک به وسیله دستگاه ارتودنسی قابل حل است.

متخصص ارتودنسی در کرج

  • الناز نجفی
  • ۰
  • ۰

ارتودنسی

ارتودنسی یکی از انواع مهم شاخه های دندان پزشکی است که به حل مشکلات و ناهنجاری های دهان و دندان می پردازد. انواع مشکلاتی که به دلیل نامرتب و نامنظم بودن دندان ها و فک ها برای فرد به وجود می آیند، می توانند کراس بایت، اوربایت، اپن بایت و آندر بایت و... باشند.
متخصص ارتودنسی با انجام روش های نوین و با استفاده از تجهیزات و دستگاه های مدرن به مداوای انواع ناهنجاری های دهان و دندان می پردازد.

انواع مشکلاتی که به وسیله ارتودنسی می توان آن ها را درمان کرد. 

در درمان مشکلاتی که توسط دندان هایی که در لثه ها به صورت پنهان بوده و به دندان های دیگر فشار می آورند.
ازدحام دندان ها و سایش آن ها به یکدیگر که باعث افزایش پوسیدگی در آن ها می شود.
درمان انواع ناهنجاری ها در دهان شامل کراس بایت، اور بایت، اپن بایت و...
درمان انواع مشکلات مانند کج بودن دندان ها و ناهنجاری هایی مانند جلو یا عقب بودن فک ها در صورت

نکات مهم در انتخاب یک متخصص ارتودنسی 

در انتخاب یک متخصص ارتودنسی نباید عجله کرد، این کار ممکن است وقت زیادی بگیرد ولی با انتخاب یک متخصص مناسب می توان از گرفتن یک نتیجه عالی در پایان دوره درمان، کاملا مطمئن بود.
در ابتدا برای انتخاب یک متخصص ارتودنسی عالی، باید به سوابق کاری او دقت کرد، اینکه افرادی که دوره درمان خود را توسط متخصص ارتودنسی خاص گذرانده اند، از نتیجه درمان راضی بوده اند.
باید به سابقه درمانی متخصص توجه شود که آیا متخصص در درمان نوع بیماری یا مشکل شما دارای سابقه درمانی مناسبی می باشد یا خیر.
باید به مسیر رفت و برگشت به مطب متخصص ارتودنسی نیز دقت شود. این مسیر باید مناسب و در واقع کوتاه باشد تا در مواقعی که دستگاه ارتودنسی دچار مشکل شد سریع بتوانید خود را به مطب متخصص برسانید. همچنین مسیر نباید برای کودکان طولانی باشد زیرا بعد از رسیدن به مطب اگر کودک خیلی خسته باشد نمی تواند با پزشک متخصص در انجام مراحل درمان همکاری کند.
در درمان ارتودنسی سعی می شود تا از کشیدن دندان ها در طول درمان و برای نصب دستگاه ارتودنسی جلوگیری شود ولی در برخی شرایط طبق نظر پزشک اگر این دندان ها به دندان های دیگر فشار بیاورند، در نتیجه ممکن است کشیدن چند دندان لازم باشد.
انواع درمان های ارتودنسی دارای محدودیت سنی نمی باشند ولی طبق نظر متخصصان بهترین سن برای درمان ارتودنسی، سنین رشد دندان های شیری، یعنی زیر سن ۷ سالگی می باشد.
در صورت داشتن ناهنجاری در فک ها، اگر این مشکلات با ارتودنسی درمان نشدند، پس از پایان درمان مشکلات دندان ها، پزشک متخصص ارتودنسی، فرد را برای ادامه درمان و جراحی ناهنجاری های فک ها به متخصص و جراح، معرفی می کند.

متخصص ارتودنسی در کرج

  • الناز نجفی
  • ۰
  • ۰

علل به وجود آمدن تورم لثه در ارتودنسی

معمولا در طول دوره درمان ارتودنسی، فرد به دلیل وجود دستگاه ارتودنسی در دهان خود از مسواک زدن یا تمیز کردن دندان ها به طور کامل غافل می شود یا به سختی می تواند دندان هایش را تمیز کند. این مسئله باعث افزایش و تجمع باکتری در دهان شده و به تورم لثه منجر می شود.
گاهی اوقات فرد به صورت ارثی و ژنتیکی، دارای ضعف در سیستم ایمنی بدن خود می باشد و در برابر تجمع باکتری ها ضعیف بوده و به انواع عفونت دهان و دندان و در نهایت تورم لثه مبتلا می شود.

نشانه های تورم لثه در ارتودنسی

لثه های فرد دارای تورم لثه، قرمز و متورم می باشند.
در هنگام مسواک زدن یا نخ دندان زدن، لثه ها خونریزی می کنند.
در صورت به موقع مداوا نکردن تورم لثه، فرد به انواع مشکلات مربوط به فک و دندان ها مبتلا می شود.

انواع درمان تورم لثه در ارتودنسی

در صورت بروز این مشکل در فرد، به سرعت باید به پزشک متخصص خود، مراجعه و در جهت درمان آن اقدام شود اما تا زمانی که خود را به پزشک متخصص برسانید می توانید با اقدام به روش های زیر تا حدودی از درد و خونریزی جدی آن، کم کنید. اغلب روش های زیر برای شستشو و تمیز کردن دندان ها مناسب می باشند.
با دقت از یک دهان شویه ضد میکروبی مناسب برای شستشوی دهان استفاده کنید.
در زمان استفاده از نخ دندان، به جای استفاده از نخ دندان معمولی از یک نخ دندان مخصوص ارتودنسی استفاده کنید.
اضافه کردن نصف یک قاشق چای خوری نمک به یک لیوان آب گرم، به عنوان دهان شویه مناسب، دو بار در روز از این محلول برای شستشوی دندان های خود استفاده کنید.
استفاده از یک مسواک بسیار نرم برای شستشو و تمیزی دندان ها، روزانه دو بار می تواند مفید باشد، این کار باید بسیار آرام و اغلب طبق نظر پزشک متخصص انجام شود.
اگر التهاب لثه های شما برطرف نشد، باید سریعا خود را به پزشک متخصص برسانید در این صورت پزشک متخصص با استفاده از درمان جینجیویت که همان التهاب و تورم لثه است و به ژینژیویت نیز شهرت دارد، به برداشتن پلاک های دندان اقدام می کند که این مسئله ممکن است برای افراد به خصوص کسانی که دارای لثه های حساسی هستند، کمی دردناک باشد. 
استفاده مکرر و مناسب از مسواک نرم و رعایت بهداشت دهان و دندان می تواند در جلوگیری از بروز تورم لثه مفید باشد. بنابراین بهتر است از همان شروع دوره درمان ارتودنسی به دقت مراقب بهداشت دهان و دندان خود باشید.

متخصص ارتودنسی در کرج

ارتودنسی اورجت

  • الناز نجفی
  • ۰
  • ۰

ارتودنسی ژله ای چیست و انواع آن کدامند


ارتودنسی یا سیم کشی دندان یکی از روش های برای خوش فرمی دندان ها است. بعضی از کسانی که به دلیل ناهنجاری های مادرزادی دچار مشکلاتی در فک و دندان ها شده اند، می توانند با سیم کشی بریس‌ها این موارد را تا حد زیادی برطرف کنند.

 

ارتودنسی ژله ای


ارتودنسی ژله‌ای یا ارتودنسی نامرئی به طور معمول پر هزینه تر از سایر انواع ارتودنسی است. تفاوت قیمت ارتودنسی ژله ای که باعث گرانی این بریس ها شده است، به دلیل  ساخته شدن ارتودنسی ژله ای در کشورهایی نظیر کانادا، فرانسه و انگلیس است. در کنار مواردی مانند گرانی ارتودنسی ژله ای، باید به مزایای همانند نامرئی بودن آن اشاره کرد. برخی از افراد دارای روابط اجتماعی زیادی هستند و از همین جهت علاقه ای به دیده شدن ارتودنسی ندارند. در طول روز شما می توانید بریس را از دهان خود خارج کنید و نظافت ارتودنسی ژله‌ای را آسان‌تر انجام دهید. ارتودنسی های ثابت روزانه باید دو تا سه مرتب دندان‌های خود را مسواک بزنید و ارتودنسی خود را بشویید که سلامتی دندان هایتان مانند پوسیدگی دندان به خطر نیفتد.

 

انواع ارتودنسی ژله‌ای


دستگاهی که در ارتودنسی ژله قرار دارند، متفاوت هستند.

مهم ترین دستگاه های ارتودنسی ژله‌ای عبارتند از:

 

  • اینویزیلاین
  • آلاینرها
  • ریتینر ها
  • پلاک های شفاف ارتودنسی
  • دیمون شفاف
  • سیم های سرامیکی
  • بریس های پشت دندانی

متخصص ارتودنسی در کرج

  • الناز نجفی
  • ۰
  • ۰

هزینه ارتودنسی دندان


هزینه ارتودنسی دندان چقدر است و چگونه محاسبه میشود؟


صاف کردن دندان ها با کمک درمان های ارتودنسی علاوه بر صرف زمان، نیازمند صرف هزینه است. کسانی که تحت درمان قرار میگیرند معمولا به صورت حدودی یا به صورت متوسط حدود (12 میلیون تومان ) بابت هزینه ارتودنسی دندان پرداخت خواهند کرد. ما در این مقاله میخواهیم به طور کامل درباره هزینه ارتودنسی و تمام عوامل تاثیر گذار روی آن مطالبی به صورت اختصاصی از این وبسایت به کاربران و مراجعان عزیز ارائه دهیم. اگر قصد درمان دارید و یا درباره هزینه های این درمان کنجکاو هستید خواندن این مقاله حتما به شما توصیه میشود.

 

هزینه ارتودنسی دندان به چه چیزهایی وابسته است؟


فاکتورها و شرایط مختلفی روی هزینه نهایی درمان شما تاثیر میگذارند. اما از میان همه فاکتورها، موارد زیر بیشترین تاثیر را روی قیمت ارتودنسی میگذارند:

سن
پوشش بیمه (اگر بیمه ای هزینه تقبل کند)
نوع مشکلی که دارید و شدت آن
طول دوره درمان
نوع دستگاه ارتودنسی انتخابی

 

متخصص ارتودنسی در کرج

  • الناز نجفی
  • ۰
  • ۰

آیا امکان دارد ارتودنسی عوارض داشته باشد؟

 


ارتودنسی از ترکیب دو کلمه «ارتو» به معنی راست و «ادوس» به معنی دندان تشکیل شده است. هدف از ارتودنسی اصلاح و درمان ناهنجاری ها فک و دندان یا به عبارتی عدم جفت شدن مناسب دندان های فک بالا و پایین و اصلاح طرح لبخند بیمار است.

نامنظم بودن دندان ها می تواند باعث ناراحتی های گوارشی، مشکلات گفتاری و جویدن، لب پر شدن دندان ها و دیگر آسیب های دندانی شود. حال می خواهیم بدانیم علاوه بر فوابد ارتودنسی، آیا ارتودنسی عوارض معایبی دارد یا خیر؟

 

آیا ارتودنسی عوارض و معایبی دارد؟


در پاسخ به این سوال می توان گفت که ارتودنسی به خودی خود هیچگونه عوارض و معایبی برای بیمار ندارد و عارضه زمانی دیده می شود که بیمار در بهداشت دهان و دندان خود سهل انگاری کند و به توصیه های پیشنهادی ارتودنتیست خود عمل نکند که در این صورت مشکلاتی که در متن زیر بر می شماریم برای بیمار ممکن است رخ بدهد.

 

 

پوسیدگی دندان و بیماری های لثه:

 


اگر بهداشت دهان و دندان به خوبی توسط بیمار رعایت نشود، امکان گیر کردن مواد غذایی در بین بریس ها وجود دارد که این امر می تواند زمینه ساز رشد جرم و باکتری ها دهانی شده و موجب تحلیل لثه و پوسیدگی دندان ها شود.

در صورت بروز بیماری پریودنتال درمان با ارتودنسی مشکل تر خواهد شد زیرا این مشکل منجر به کاهش حرکت دندان ها می شود؛ همچنین موجب تأخیر یا مشکل در روند درمانی خواهد شد.

 

متخصص ارتودنسی در کرج

  • الناز نجفی
  • ۰
  • ۰

ارتودنسی شفاف

ارتودنسی شفاف
 

در واقع  ارتودنسی نامرئی از اواخر دهه 1990 شناخته شده است و از آن زمان به بعد زمینه و محبوبیت این نوع ارتودنسی در بین مردم افزایش یافته است. علاوه بر این، می توان گفت که انواع مختلف درمان ها را می توان با بریس های نامرئی انجام داد. بریس های نامرئی را می توان به دو گروه تقسیم کرد. بریسهای ثابت که بر روی زبان پشت داندانها بسته میشود، به عبارتی بریس های زبانی نامیده می شوند.

 

بریس های نامرئی
 

این نوع بریس های جدید برای اولین بار در سال 2005 درست شدند که تا به امروز به محبوب ترین بریس های زبانی در اروپا و ایالات متحده تبدیل شده است. و در مقایسه با مهاربندهای قبلی، این یکی بسیار کوچکتر است و از نظر دقت از آن پیشی می گیرد. بیمار راحتتر به آن عادت می کند. بنابراین این دستگاه به صورت جداگانه برنامه ریزی و تولید شده و در آلمان ساخته میشود.  این نوع بریس ها کاملاً سفارشی ساخته میشود و برای نیازهای بیمار و تجویز پزشکان برنامه ریزی شده است. تولید و ساخت این نوع بریس ها تقریباً 6 ماه طول می کشد. در طی دوره درمان بیماران باید هر 4-6 هفته آنها رو تعویض کنند.

درمان ارتودنسی شامل سه مرحله است:
نصب اولیه ارتودنسی
تنظیمات دوره ای
پوشیدن مهاربندهای ثابت پس از برداشتن بریس های ارتودنسی

 

متخصص ارتودنسی در کرج

  • الناز نجفی